bizimforum2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bizimforum2

altaki ve üsteki linklerle ilginlenmeyin

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

pit10 kimdir?????????????????

YazarMesaj
brhmyrn
CO Admin
CO Admin
brhmyrn

pit10 kimdir????????????????? Empty
MesajKonu: pit10 kimdir?????????????????   pit10 kimdir????????????????? Icon_minitimePaz Kas. 08, 2009 3:48 pm

İlk kaydını 1999 yılında gerçekleştiren Pit10, 2000 yılında "Pit10 - Pit10" isimli tek kopya underground albümle rap hayatına başlamış oldu.
2001 senesinde kurduğu Olympos Recors'la başarılı kayıtlara ve ülkemizde büyük ses getiren çalışmalara imza attı. "X Project, Her An Karanlık, Izahat Yöntemi, Zîr-i Zemin, Kendine Geldin, 3406, Çift Dikişli Kafiye, 212 Style, Benden Nefret Ediyorsunuz, Astalavista ve son olarak Siyah ve Beyaz" gibi başarılı çalışmalara imza attı. 2005 senesinde Olympos Records'un kalitesini arttırarak profesyonel düzeyde studioya sahip oldu. 2006 yılında "Miller Music Factory" MC kategorisi birinciliğini kazandı. Kendi studiosu olan Olympos Records'da birçok kaliteli MC ile çalışmakta. "Ses Çıkartma" adlı parçasıyla medyanın dikkatini çekerek basında büyük yere sahip oldu. Bundan sonra da "feat" yerine "düet" demek gibi terimler kullanacağı, bu tip kelimeler yerine farklı Türkçe kelimeler kullanmak gibi çabalar içerisinde.

"Rap ile 1994 yılında şans eseri elime geçen "Vanilla ICE * To the Extreme" albümü ile tanıştım.
1997 yılında yeni, yani daha çocukken şiir yazmaya başladım. Geçen gün baktım kafiyeler sağlammış.
Bu senelerde müziğe ilgi duymaya başladım.
1999 yılında ilk rap kaydımı yaptım.
2000 yılında tek kopya olarak ilk albümümü yaptım.
Sonra olaylar hızla büyüdü ve buralara geldik.
Şu an bandrollu albüm için çalışmalardayım. Firma vs. belli değil.
Yavaş ama sağglam ilerleyip olmuşken, en iyisi olsun mantığı ile ilerleyeceğim.
12 tane underground albümüm var.
Istanbul Etiler'de oturuyorum.
Bilgi Üniversitesi / Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde okuyorum

pit10 kimdir?????????????????
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» gripoin kimdir???
» cem karaca kimdir???
» pinhani kimdir????
» kargo kimdir????
» kıraç kimdir?_?_?????