bizimforum2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bizimforum2

altaki ve üsteki linklerle ilginlenmeyin

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yönetim Harekete Geçti!

YazarMesaj
emreBey
Moderatör
Moderatör
emreBey

Yönetim Harekete Geçti! Empty
MesajKonu: Yönetim Harekete Geçti!   Yönetim Harekete Geçti! Icon_minitimePtsi Kas. 30, 2009 2:34 pm

Sezona müthiş başlayıp,8'de 8 yaparak kendisine ait lige en iyi başlangıç rekorunu kıran ancak son haftalarda büyük bir düşüş yaşayan Fenerbahçemiz'de kötü sonuçların yanı sıra,ortaya konan futbol,yönetimi tedbir almaya yöneltti.Özellikle Kasımpaşa karşısındaki kötü futbolla çileden çıkan yöneticiler,bu gidişi sona erdirmek için çareler aramaya başladı.Takımın toparlanması için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade eden Sarı-Lacivertliler,“Futbolcuların hiçbir eksiği yok.Herkes parasını zamanında alıyor.Her türlü ihtiyaçları karşılanıyor.Bütün bunlara karşın takımın kötü oynaması,üst üste yenilgiler almasını bir türlü anlayamıyoruz.Bunun önüne mutlaka geçeceğiz” diyerek,kötü gidişe el koyduklarını vurguladı.

Savunmaları İstenecek

Futbolcularla teknik heyet arasında uyumsuzluk olduğu, forma şansı bulamayanların moral bozukluğu yaşayıp, ayrılmak istedikleri duyumlarını alan yöneticiler, öncelikle sportif direktör Aykut Kocaman ve oyuncularla görüşecek. Daha sonra teknik direktör Christoph Daum ile masaya oturacak olan yöneticiler, yaşananların nedenini sorgulayacak. Fenerbahçe Yönetimi'nin, görüşmelerden çıkacak sonuçlara göre, gerekirse radikal tedbirler alacağı, bazı futbolculara büyük cezalar verilebileceği belirlendi.

Yönetim Harekete Geçti!
1 sayfadaki 1 sayfası